ABONARE NEWSLETTER

Despre noi

Profil Stante SRL este infiintata in anul 2000 si are ca profil confectionarea de machete-stante plane (matrite) pentru producerea de articole publicitare si ambalaje din hartie, carton, autocolant, e-flute, plastic, microondul si carton ondulat.

Prin profesionalismul si promptitudinea de care am dat dovada, am reusit in scurt timp sa indeplinim cele mai exigente cerinte ale unor importante tipografii,in prezent avand un portofoliu impresionant de clienti.

Credem ca succesul celor peste 15 ani de activitate se datoreaza alegerii permanente cu grija a materialelor folosite. Tot un atu este si confidentialitatea comenzilor!

Informatii despre domeniul afacerii

Societatea Profil Stante va pune la dispozitie capacitatea sa de productie si pregatire profesionala a angajatilor sai in realizarea de stante (matrite) de care aveti nevoie in tipografia dumneavoastra.

Productivitatea deosebita a utilajelor noi,ne ofera o mare flexibilitate si un termen de executie al comenzilor foarte rapid.

Personalul specializat,ofera un maxim de calitate in domeniul confectionarii stantei indiferent de gradul de complexitate al acesteia.

Capacitatea de productie si calitatea creeaza premisele obtinerii de catre dumneavoastra a unui pret optim.

Colaborarea cu dumneavoastra va fi o deosebita onoare pentru noi si speram ca suntem cei de care aveti nevoie acum!

Cu stima,
Petre Filip

     
Copyright © 2012 Profil Stante - toate drepturile rezervate